Hoş Geldin Worldly
  • Hoş Geldin Worldly
Hoş Geldin Worldly 23 Ağustos 2022

Anka Teknik olarak sürekli araştırma ve geliştirme yapıyor, uluslararası iş birlikleri kuruyoruz.

Yeni temsilciliğini aldığımız WORLDLY INDUSTRIAL CO. LTD. firmasını siz değerli müşterilerimize duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Kurumsal sloganı ile kurulan WORLDLY: "En İyi Kalite, Aktif Hizmet, İleri Teknoloji, Sürekli Yenilik" yaklaşımlarıyla, profesyonel baskı alanında 40 yıllık deneyime sahip köklü bir firma ve Tayvan baskı endüstrisinde önemli yere sahip, değerli bir markadır.

Worldly, kendi pazarında en iyi ve ilerici çözümleri sağlamak için önceden, rotogravür baskı, kaplama, laminasyon ve ekstrüzyon laminasyon makineleri için profesyonel bir üretici iken, yaptığı yatırımlarla, esnek ambalaj ve ilgili makineler için çok yönlü bir üreticiye dönüşerek marka konumunu güçlendirmiştir. 

Verimli, yüksek kaliteli baskı makineleri üretiminde, kullanıcı dostu, otomatik, özel teknolojiye sahip ekipmanların yanı sıra, yüksek stabiliteye sahip mekanik ekipmanlar da geliştirip, üretmekte olan WORDLY, baskı sektöründeki çok yönlü gereksinimleri karşılamak için, çözüm üreten, eksiksiz bir üretim hattına sahiptir ve 23 ülkede hizmet vermektedir.

Anka Teknik Genel Müdürü Fatih Sigalı da yaptığı açıklamada, Anka ve Wordly iş birliği ile ilgili olarak; dünyadaki sektörel tüm gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, kaliteli ürün ve hizmetleri, sürekli gelişim hedefimiz doğrultusunda, siz değerli müşterilerimize sunmaya devam edeceğiz" dedi.

HABERLER
INSTAGRAM FEEDS
DİĞER HABERLER