Anka Teknik İzmir'de!
  • Anka Teknik İzmir'de!
Anka Teknik İzmir'de! 05 Ekim 2021

2015 yılında, plastik sektörüne yönelik uluslararası bağlantılar ve global hizmet ağı vizyonu ile yola çıkan Anka Teknik, genel merkezini İstanbul'dan İzmir’e; Çiğli AOSB'ye taşıdı.

Uzakdoğu ve Avrupa’nın önde gelen makine üreticilerinin temsilciliklerini yapan Anka Teknik, İzmir Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 1.500 metrekarelik yeni binasında derin sektörel deneyimi ve uzman kadrosu ile plastik sektörüne en son teknoloji makina ve ekipmanların yanı sıra yedek parça, mühendislik ve danışmanlık hizmetleri sağlamaya devam ediyor.

İzmir'deki yeni merkez, temsilciliği yapılan uluslararası markalara ait özel makinelerin sergilenebileceği ve gelişen sektör dinamiklerine uyum amaçlı sürekli bir eğitim merkezi olarak hayata geçirildi.

Kurumsal yapısını sürekli güçlendiren Anka Teknik, temsilcisi olduğu makina üreticileri ile devamlı iş birliği içerisinde, genç ve dinamik kadrosuyla Türkiye genelindeki müşterilerine hem satış hem de satış sonrası hizmetleri en iyi şekilde sağlamaya İzmir’den devam edecek.

HABERLER
INSTAGRAM FEEDS
DİĞER HABERLER