28. Uluslararası Ambalaj Fuarı’na tüm Anka Teknik satış ekibi olarak ziyaret gerçekleştirerek müşterilerimiz ile bir araya geldik.
  • 28. Uluslararası Ambalaj Fuarı’na tüm Anka Teknik satış ekibi olarak ziyaret gerçekleştirerek müşterilerimiz ile bir araya geldik.
28. Uluslararası Ambalaj Fuarı’na tüm Anka Teknik satış ekibi olarak ziyaret gerçekleştirerek müşterilerimiz ile bir araya geldik. 18 Ekim 2023

Avrasya’nın en büyük ve en prestijli etkinliği olan ve 11-14 Ekim 2023 tarihlerinde düzenlenen 28. Uluslararası Ambalaj Fuarı’na tüm Anka Teknik satış ekibi olarak ziyaret gerçekleştirerek müşterilerimiz ile bir araya geldik. Dünya’dan bir çok katılımcının olduğu ve ziyaretçiler tarafında çok büyük ilgi gören bu fuarda sektöre dair tüm gelişmeleri takip etme, müşterilerimizin üretim ve makine parkuru için gereksinimlerini görüşüp tespit etme imkanı bulduk.

Değerli müşterilerimize bizleri standlarında ağırladıkları için teşekkürlerimizi sunarız, Kasım 2023 tarihinde düzenlenecek olan Plast Eurasia 23 Fuarı’nda görüşmek dileğiyle…

HABERLER
INSTAGRAM FEEDS
DİĞER HABERLER