Hoş Geldin Eur-Ex-Ma
  • Hoş Geldin Eur-Ex-Ma
Hoş Geldin Eur-Ex-Ma 25 Temmuz 2022

Anka Teknik olarak temsilcisi olduğumuz SYNCRO GROUP, İtalya’nın dünyaca tanınmış laboratuvar ekstrüderleri üreticisi Eurotech Ekstrüzyon “Eur-Ex-Ma”yı bünyesine katarak, teknolojik gelişim ve sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda önemli bir adım daha attı.

Eur-Ex-Ma, 1999 yılından bu yana termoplastik malzemelerin üretimi ve işlenmesi konusunda uzmanlaşmış firmaların laboratuvarları ve Ar-Ge departmanları için, laboratuvar ve pilot ekstrüzyon hatları geliştirmektedir.

SYNCRO GROUP'un birkaç yıl önce üstlendiği “SIFIR ATIK” misyonunda özetlenen iddialı hedefi, şirketler grubuna Eur-Ex-Ma’nın de katılımıyla tamamlanmış oldu.

SYNCRO GROUP CEO'su Gabriele Caccia, Sanayi sonrası plastik atıklar için geri dönüşüm hatları üreten PLASMAC ve malzeme taşıma sistemleri üreticisi PLANTECH-CST’nin yanında, SYNCRO ve ACELABS'ın kusur görüntüleme ve inceleme sistemleri, PCR pelet ayırma, pelet saflık kontrolü ve toz gideri sistemler gibi “GEZEGEN ONAYLI” olarak işaretlenmiş tüm ürünlere ek olarak, laboratuvar ve pilot hatlarının, müşterilerimizin üretim kalitesini artırarak, firelerini azaltmayı ve hatta tamamen ortadan kaldırmayı amaçlayan ürün yelpazesini tamamlayacağını söylüyor.

Eur-Ex-Ma’nın CEO'su Luca Lepori; “Babamla birlikte, müşterilerimizin endüstriyel üretiminin iyileştirilmesine adanmış son 25 yılda, laboratuvar ve pilot teknolojik çözümler geliştirdik. Giderek daha eko-sürdürülebilir bir sisteme yönelik fikir ve tutkularımızı paylaştığımız SYNCRO GROUP ile güçlerimizi birleştirebildiğimiz için son derece heyecanlıyız.” dedi.

SYNCRO GROUP, SYNCRO, PLASMAC, PLANTECH-CST ve ACELABS'ı bünyesinde bulunduran, ekstrüzyon, kalite kontrol sistemleri, malzeme taşıma, kusur ölçümü ve geri dönüşüm hatları için lider bir otomasyon tedarikçisidir ve ABD, Brezilya, Çin, Japonya ve Hindistan'da 7 üretim tesisi ve yan kuruluşları bulunmaktadır.

Anka Teknik Genel Müdürü Fatih Sigalı da bu gelişmeler hakkında; “SYNCRO GROUP ile yıllardır başarılı bir şekilde sürdürdüğümüz işbirliğimizi, ANKA TEKNİK olarak benimsediğimiz SIFIR ATIK misyonu çerçevesinde, Eur-Ex-Ma firmasının da şirketler grubuna dahil olması sonucunda daha verimli bir şekilde gerçekleştirebilecek olmanın heyecanı içerisindeyiz.” açıklamasında bulundu.

İlerleyen tüm süreçteki yenilikler ve gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.

HABERLER
INSTAGRAM FEEDS
DİĞER HABERLER